Ofte stilte spørsmål

Hvorfor starte et Feelgoodsenter?
Mennesker kommer ikke til et Feelgoodsenter bare for å få bedre form og gå ned i vekt. Hit kommer mennesker for å møte andre, bygge relasjoner, ha det hyggelig og forbedre sin livskvalitet.
I steden for å bare gjøre en vanlig jobb som alle andre har du nå muligheten for å starte ditt eget Feelgoodsenter og gjøre en forskjell for andre!
Vi skal bli størst på folkehelse og vi trenger deg med på laget. Velkommen til Feelgoodfamilien.
Hva kan jeg tjene?
Det er mange variabler som gjør det vanskelig å forutsi fremtidige resultater med sikkerhet. Dette bestemmes av faktorer som sted, kundetetthet, finansieringsbetingelser, mersalg, evnen til å styre og kontrollere virksomheten og andre faktorer. Vi oppfordrer deg til å diskutere vår virksomhet med en eksisterende franchisetakere.
Hvilke kvalifikasjoner er nødvendige for å starte et Feelgoodsenter?

Det eneste som kreves for å starte ett Feelgoodsenter er at man er læringsvillig og har et stort engasjement for å hjelpe mennesker til et mer aktivt og sunt liv. Man behøver ikke noen forkunnskaper innen trening da man får opplæring ved oppstart.

Hvor mange timer må jeg jobbe på et Feelgoodsenter?
Alle nye kunder skal gis en fullverdig gjennomgang av bruken av treningsmaskinene og senterets regler. Det stilles også krav til renhold så at kundene opplever den kvalitet et Feelgoodsenter skal stå for. Ut over det er det du selv som bestemmer hvor mange timer som senteret skal være betjent. Noen eiere har heltidsjobber og driver et Feelgoodsenter i tillegg. Andre eiere driver sitt Feelgoodsenter som en heltidsjobb. Med hjelp av vårt «Feelgood access» system får kundene mulighet til å komme å gå når de ønsker fra 07.00-23.00 og du har full kontroll på medlemsantall og kundelogg.
Hvordan vil jeg vite om markedet mitt er stort nok?

Vi kan rådgi ved valg av hvilket sted som kan tilby et levedyktig marked og hjelp til å velge et passende lokale. En tommelfingerregel er at finnes det plass til en større matbutikk så er det plass til et Feelgoodsenter.

Hvor stort lokale må jeg ha for å starte et Feelgoodsenter?

Et Feelgoodsenter med tolv treningsmaskiner krever ca 110m².

Hvem er konkurrenter til et Feelgoodsenter?
Et Feelgoodsenter retter seg mot en kundegruppe som ikke går på et tradisjonelt treningssenter. Et Feelgoodsenter har derfor så godt som ingen konkurrenter og kan godt ligge vegg i vegg med et tradisjonelt treningssenter
Får jeg et beskyttet område når jeg starter et Feelgoodsenter?

Du vil bli gitt et eksklusivt og beskyttet område. Dette bestemmes utifra sted og kundetetthet. Vår salgskonsulent vil gi nærmere informasjon om Feelgoodsenterkjedens ekspansjonsplaner i ditt område og dine rettigheter i den forbindelse.

Hva koster det å starte et Feelgoodsenter?

Kostnader for start av et Feelgoodsenter inkluderer kjøp av treningsmaskiner, leie, eventuell finanisering, Feelgood-access avgift og en løpende franchiseavgift.

Vår salgskonsulent vil gi nærmere informasjon om betingelser og kostnader.

Hvem er en typisk Feelgood kunde?

Et Feelgoodsenter er primært for de som ikke trives på et tradisjonelt treningssenter og som ønsker et lavterskeltilbud for aktivering. Dette kan være alt fra 22-åringen som har prøvd det meste, til bestemor på 90 år som nynner og koser seg fordi hun kan bevege seg igjen. Den største kundegruppen i dag er dog damer i alderen 65+.